Hindoestaans bruiloft

Aan ieder detail is gedacht!

Je wilt je Hindoestaanse bruiloft naar behoren uitvoeren? Dan mogen vele ceremonies niet ontbreken. Wij verzorgen jouw bruiloft tot op het detail nauwkeurig. Luna Events neemt de gehele organisatie voor haar rekening. Luna Events heeft ruim ervaring met het organiseren van Hindoestaanse trouwerijen. Ook de catering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij verzorgen ook extra diensten voor jouw bruiloft.

Luna Events denkt aan alle details

Luna Events is voor de Hindoestaanse Bruiloft de beste keus! Luna Events voorziet in twee hoogstaande zalen die de Hindoestaanse bruiloft met haar schitterende rituelen mogelijk maken. De Hindoestaanse bruiloft gaan in vele opzichten er anders aan toe dan de Marokkaanse, Turkse en al helemaal anders dan de Hollandse bruiloft. Ongeacht in welke fase je in je huwelijk bevindt.  Of het nu de vrijgezellenavond is of de dag zelf. Luna Events regelt het voor je!

We zullen niet uitweiden over de verschillende rituelen die de Hindoestaanse bruiloft kent, want zo heeft ieder stam in India zo zijn tradities en gebruiken. Wat wij wel kunnen, is bespreken waar jouw behoeftes liggen en deze volgens de gewenste handelingen te laten uitvoeren. Onze zalen lenen zich nagenoeg voor alles wat in het Hindoestaanse cultuur noodzakelijk is om tot een geslaagde huwelijksvoltrekking te komen. Een vuurkorf voor het poffen van rijst is toegestaan mits de veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen.

Luna Events heeft een fervent fotograaf in huis die secuur en gedetailleerd ieder important moment vastzet. Bovendien huisvest Luna Events diensten die jullie als bruidspaar kunnen gebruiken om jullie onvergetelijke dag ook echt onvergetelijk te maken. Scroll langs het kopje Luna Services en geef je oog de kost. Luna Events voorziet in decoratie, catering, bloemen en indien nodig creëer je een onverwacht moment door Special Effects toe te passen! Zoek onze gegevens op de website en neem snel contact met ons op!

Zet jouw stap richting geluk, en laat Luna Events jouw droomdag organiseren