Turkse Bruiloften

Vier jouw bruiloft geheel naar wens!

Op zijn Turks trouwen? Luna Events verzorgt alles wat jou hart begeert, rekening houdend met de Turkse gewoonten en gebruiken!

Luna Event maakt van jouw Turkse bruiloft een evenement waar je jaren op terugkijkt. Wij voorzien in een grote zaal die toegang biedt aan de vele gasten die de Turkse bruiloften gewoon zijn. In de zaal is er mogelijkheid om de bruidsbank waar het bruidspaar zetel neemt, mooi te centraliseren voor het begroeten van gasten, het aanbrengen van sieraden of het opspelden van geld en goud. De relatief kleine zaal is e.v.t. geschikt voor jullie verlovingsdag waarbij de traditie is het rode lint door te knippen om jullie verloving in te luiden; of voor jullie Hennadag waar je omringd door je dierbaren Henna volgens de Turkse rituelen aanbrengt op de handen van de bruid.

Wij verzorgen ook extra diensten voor jouw bruiloft.

Luna Events denkt aan alle details

Onze catering biedt jullie de mogelijkheid om Turks eten voor jullie voor te bereiden. We hebben ingrediënten die uitsluitend voor de Turkse keuken zijn ingekocht. Speciaal opgeleide koks zullen met ziel en zaligheid de Turkse keuken voor je verzorgen. De fotograaf is bereid om de speciale momenten voor jou op foto en film te zetten. Zo gaat hij o.a. mee om de bruid op te halen en is hij erbij wanneer het bruidspaar de zaal in wordt begeleid.

De huwelijksgiftenceremonie kan worden afgesloten met het aansnijden van de taart die door Luna Events is verzorgd. Aan veel zaken is zorgvuldig nagedacht, mochten wij nog kwesties zijn vergeten dan zijn wij bereid om in een vrijblijvend gesprek verschillende diensten met jou door te nemen.

Maak je wensen kenbaar en laat de rest door Luna Events verzorgen. Tijd kost geld en daar heeft Luna Events op ingespeeld. Luna Events beheert vele diensten onder een dak. Of je nu iemand van de decoratie nodig hebt of iemand van de catering; Luna Events brengt jou vrijblijvend en zonder enige vorm van verplichting met hen in contact.

Maak je Turkse bruiloft bij Luna Events waar, zet jouw stap richting geluk.