Marokkaanse Bruiloften

Vier jouw bruiloft volledig naar wens!

Luna Evens ontfermt zich over jouw Marokkaanse huwelijksfeest! Daka Marakshia, draagstoel of een tiendelige taart? Luna Events maakt van je Marokkaanse bruiloft daadwerkelijk een knaller van een feest!

Luna Events heeft de faciliteiten in huis om van jouw Marokkaanse bruiloft een dag te maken die je lang zal heugen. Onze zaal is hoog genoeg om de draagstoel de zogeheten –3amaria- in te dragen en groot genoeg om de bruidsbank een mooi centraal plek te geven. De kleine zaal is geschikt om jouw verloving in te vieren of de Hennaset in uit te stallen en het Hennaritueel op de bruid en en/of bruidegom toe te passen. Liever gescheiden de zalen betreden? Ook daar is over gebrainstormd!

Wij verzorgen ook extra diensten voor jouw bruiloft.

Luna Events denkt aan alle details

Luna Events heeft uitzonderlijke koks onder haar geleding die de smakelijkste Bastilla’s bakken, de smeuïgste vlees opdienen en de mooiste creaties van het dessert maken. Onze koks hebben specifieke ingrediënten tot hun beschikking die van de spijs een verrukkelijke sensatie maken. Bovendien hebben ze de skills in huis om volgens de Marokkaanse gebruiken muntthee te bereiden en deze volgens dezelfde gebruiken in te schenken.

Bij ons is het mogelijk om Special Effects toe te toepassen tijdens het dansen en tijdens het dragen van el3amaria. vraag bij ons naar de faciliteiten die wij in huis hebben of kijk op de site onder het kopje Special Effects. Je kunt bij ons terecht voor een aanzienlijk grote bruiloft of juist een besloten bruiloft. Zelfs een bruiloft waar de mannen en vrouwen van elkaar worden gescheiden is bij ons mogelijk. Kortom, om van je bruiloft een geslaagde dag te maken; is Luna Events jouw partner in dik en dun! Neem contact op met Luna Events en vraag naar de mogelijkheden.

Zet jouw stap naar het ultieme geluk en draag de organisatie van jouw bruiloft over aan Luna Events.