Feesten bij Luna Events

Ieder feest wordt volgens jouw specifieke wensen georganiseerd

Onze zalen zijn  voor verschillende feesten geschikt. Wij kunnen de zalen geheel naar wens indelen en stijlvol voor jou decoreren. Heb je catering nodig voor jouw feest? Dan is dat voor Luna Events geen enkel probleem. Wij werken met professionele chefkoks die ieder gerecht heerlijk op smaak brengen alvorens deze te serveren.

Mocht je gebruik willen maken van een fotograaf die bijzondere momenten voor jou vastlegt? Dan horen wij dat graag van jou. Je kunt bij Luna Events o.a.voor onderstaande feesten terecht.

Jouw feest? Onze zorg!

Staat  jouw feest er niet tussen? Geen probleem! Geef jouw wensen door en de rest is aan ons.

Luna Events Feesten 25 jarige jubilium

25-jarig jubileum

Gefeliciteerd! Jij bent 25 jaar samen met jouw partner! Luna Events maakt het voor jou mogelijk om deze bijzondere dag met al jouw dierbaren te vieren.

Abraham of Sara

Jij hebt een mijlpaal in jouw leven bereikt! Dit moet uitbundig met jouw naasten worden gevierd. Luna Events heeft de middelen in huis om van deze dag een dag te maken waar je vaak over zult vertellen.

Hennafeest

Laat jouw Hennafeest compleet door Luna Events verzorgen. Onze zalen zijn geschikt voor zowel besloten als uitgebreide Hennafeesten.

Luna Events Feesten besnijdenissfeest

Besnijdenisfeest

De dag van het besnijden van jouw zoontje is een bijzondere dag die met ieder familielid gedeeld dient te worden. Luna Events helpt graag mee met de organisatie.

Eerste verjaardag van jouw kind

Deze bijzondere dag mag niet vergeten worden. Jouw kind is 1 jaar geworden! Dat  moet natuurlijk groots gevierd worden.

Sweet 16 & 18

Jouw dochter of zoon is jarig en het is zijn/haar zestiende of achttiende verjaardag? Dan mag dit niet ongevierd blijven! Deze speciale dag kun je geheel naar wens door Luna Events laten organiseren. Wij zetten al onze middelen in om deze dag voor jouw kind onvergetelijk te maken.

Luna Events maakt van jouw droom werkelijkheid!